Aktiviteter Norge, Valdres, Jotunheimen och Hallingdal

Vaset området är känt för att vara området som har ”nära till allt”. Det finns många aktiviteter precis utanför husknuten och resten med en radie av 45 minuter ifrån hytten.

Att ha Vasetområdet som utgångspunkt för en aktivitetsvecka eller weekend är helt perfekt, där av placerade vi våra hytte här.

Det är inte många ställen man träffat på som har 120 klätterleder, 45 isfall, 5 paraglidingstarter, 10 mil mountainbike stig, 4st alpincenter, 50 mil preparerade längdskidspår, vandringsmöjligheter i masseviss m.m bara 45 minuter ifrån ytterdörren. Under denna fliken så finner ni alla de aktiviteter i området som vi kan rekommendera. Titta gärna in på kartan under varje aktivitet så finner ni enklare de olika aktivitetsområdena.

Vi på Semester Nerja ser framemot att ge er turtips på aktiviteter för att göra er semester lyckad, tveka inte att kontakta oss!

Sommar/Höst

Sommar och Höst säsongen i Norge erbjuder ett fjällandskap i världsklass för många typer av aktiviteter så som Vandring, Mountainbiking, Klättring, Cykling, Hästridning, Kanoting, Jakt, Fiske och Bad. Läs mer om de olika aktiviteterna i sidomenyn.

Vinter/Vår

Vinter och Vår säsongen i Norge erbjuder ett varierande olika aktiviteter med väldigt säkra snöförhållande, så som Längdskidåkning, Utförskidåkning, Topptursskidåkning, Isklättring och Alpinklättring. Läs mer om de olika aktiviteterna i sidomenyn.