Hyra Bil

När ni ska på semester i Nerja så kan vi rekommendera att man hyr bil för att få ut mest möjligt av sin semester. När ni ska hyra bil så kan vi rekommendera två alternativ:

Alternativ 1 Malaga Car. Man kan välja Malaga Car. De har en generellt en lägre prisbild men har en något högre självrisk på helförsäkringen och ligger 3 minuters körning ifrån Malaga flygplats. De hämtar er på flygplatsen i en shuttle bus och när ni lämnar bilen hos dem så kör de er tillbaka till flygplatsen med sin shuttle bus. De har mestadels nya och fina bilar och mycket att välja på till bra priser.

Så här fungerar det att hyra av Malaga Car:
1. Ni bokar bilen på deras hemsida www.malagacar.com hemifrån (i god tid vid högsäsong) 
2. När ni ankommer Malagaflygplats och går ut i ankomsthallen så ser ni en person i orange T-Shirt som lämnar en nummerlapp till er och ni går sedan ut till deras pick-up för deras shuttle bus, de hämtar er var 15 min.
3. Ni kommer till Malaga Car och här har ni pass, flygbiljett, körkort samt kreditkort (ni betalar här en deposition på 1000 Euro på bilen)
4. Ni hämtar ut bilen då har bilen en halvfull tank (och då lämnar ni tillbaka den tom) och kör till Nerja
5. När ni ska hem, lämnar ni tillbaka bilen på samma ställe hos Malaga Car och de kör er då med sin shuttle bus till avgångshallen på Malaga Flygplats.  

Alternativ 2 Avis, Hertz, Eurocar. Ni väljer en av de välkända biluthyrningsföretagen, de ligger inne på Malaga Flygplats samt har sina bilgarage inne på flygplatsen. De har generellt ett högre pris men en lägre självrisk på helförsäkringen. Det fungerar så här:

1. Ni bokar bilen på deras hemsida hemifrån
2. Direkt när ni har hämtat ut ert bagage på Malaga Flygplats så följer ni de gröna pilarna i golvet "Rent a Car" och går direkt ner till Rent a Car avdelningen.
3. Ni hämtar här ut bilen ifrån deras garage på flygplatsen.
4. Ni lämnar även tillbaka bilen till samma garage när ni ska åka hem.